Old 11-03-2003, 03:25 PM   #1
oltmannd
Senior Member
 
oltmannd's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 361
Default What happened?

What is this a picture of? All I can make out is a blur that likely is a train (covered hoppers maybe?) and few pinpricks of light in the distance.
Did something go wrong with the upload?

http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=37838
oltmannd is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2003, 06:12 PM   #2
Chris Starnes
Administrator
 
Chris Starnes's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virginia, USA
Posts: 927
Default

Not sure...I hope that was an error. Problem has been fixed now, however.

Thanks for pointing that out.

CTS
__________________
Chris Starnes
Co-Editor, RailPictures.net
Chris Starnes is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2003, 09:44 PM   #3
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default

awww....I missed it :P
__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.