Old 07-19-2005, 01:53 AM   #1
SD70MAC
HOBO
 
SD70MAC's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 371
Default Creating a link

Hi guys,
For some reason I cannot get a link to my photos in my signature like this:

Click Here to see my photos are Railpictures.net

Instead I have to paste the whole URL like this:

http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=586

Any help is appreciated. Thanks
SD70MAC is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:01 AM   #2
quiksmith10
Senior Member
 
quiksmith10's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Norman, OK / Frederick, MD
Posts: 269
Send a message via AIM to quiksmith10
Default

I was just playing around with that also. Highlight the "click here." Then click on the insert link and put in the link to your photos. It should work then.
__________________
Brandon Smith

Click here to view my photos at Railpictures.net!

Photography Portfolio: http://www.flickr.com/photos/53118039@N05/
quiksmith10 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:12 AM   #3
Super2000
Member
 
Super2000's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lawrence, KS
Posts: 84
Default

Replace {s with [s.

{url=http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=586}View my photos at railpictures.net{/url}

View my photos at railpictures.net

Like so.
__________________
View my collection
Super2000 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:21 AM   #4
SD70MAC
HOBO
 
SD70MAC's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 371
Default

Thanks guys for the help..Much appreciated.
SD70MAC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.