RailPictures.Net Forums

RailPictures.Net Forums (http://www.railpictures.net/forums/index.php)
-   Railroad Photography Forum (http://www.railpictures.net/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bad Color..I'm stumped.. (http://www.railpictures.net/forums/showthread.php?t=15565)

Watain 07-08-2012 10:10 AM

Bad Color..I'm stumped..
 
I cant figure out where to go with the color on this. I was shooting in RAW. The original had a pink cast over the whole image, sodium vapor lamps.

Latest try...

http://www.railpictures.net/viewreje...56&key=5131480

....
http://www.railpictures.net/viewreje...47&key=3111081

Very first upload..

http://www.railpictures.net/viewreje...58&key=2872311

JRMDC 07-08-2012 01:16 PM

Don't think so much about the overall color. Concentrate instead on doing something about that wacky blue surrounding the light on top of the blue flag.

Of course, the overall color is pretty wild; I only spend maybe a minute on it but I couldn't find a change worth making. Tough one.

mark woody 07-08-2012 03:09 PM

Best I could come up with working on the original reject, using remove colour cast clicking on the left grey area just below the yellow stripe on the nose and adjusting in levels PSE7, if you shot it in raw you should be able to alter the white balance for better results.

Watain 07-08-2012 07:10 PM

Thanks guys for the tips, I went back to the original again and played with it, and it got in!

[photoid=402842]

mark woody 07-09-2012 12:23 PM

Congrats, nice job.


All times are GMT. The time now is 12:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.